Nyt kyllä täytyy sanoa, että HUH HUH! On kesä ja kärpäset. Asuntokaupat ja muutto. Häät ja kaasoilut. Terveys ja näytteenotot. Vihdoinkin on kaikki pikkuiset irtopalaset loksahtaneet omille paikoilleen pitkällisen kokoamisen jälkeen. Eihän tuohon oikeastaan mennytkään kuin puolisen vuotta. Mutta nyt sitten tilanne helpottuu ja pääsee taas elämään "normaalia tylsää elämää". =) 

Minulla on ollut tämän vuoden ajan pieniä ongelmia terveyteni kanssa. Mutta nyt alkaa lukuisten kokeiden ja tutkimuksien jälkeen saada selvyyttä tilanteeseeni. Vaikka olemme kahlanneet lukuisia vaihtoehtoja läpi (kun syöpäriski oli raksattu yli päästin syvän huokauksen) näyttää siltä, että jälleen kerran naisen elimistö on entistäkin mystisempi. Se tekee asioita "jotka sinun tapauksessasi nyt vaan kuuluvat kehosi toimintaan" eivätkä ole lainkaan vaarallisia kokonaiskuvassa. Joten jälleen kerran olen piirun verran uniikimpi yksilö! JEI! Tässä sivussa myös sairaalakamoni on hieman helpottanut, sen verran paljon tuolla naistenpolilla ja näytteiden otossa on tullut ravattua. Altista itsesi, niin ne pelot hälvenevät!!! =)

Onneksi ei ole kauheasti ollut aikaa stressata tuota terveys-juttua, koska rakkaan ystäväni häät olivat kesäkuun alussa. Olin siellä kampaaja-kaaso-seremoniamestari ja täyttääkseni kaikki tehtäväni juhlissa, vaati se hieman ennakoivaa esitoimintaa. Täytyy tunnustaa, että nyt ymmärrän todella hyvin toista ystävääni, joka oli noin vuosi sitten kaasona ja stressasi silloisia häitä. NOW I KNOW WHY! On siinä kuitenkin oma jännityksensa, kuinka osaa viedä kaiken kunnialla läpi. Varsinkin kun koko päivän läpivienti on sinun harteillasi. Mutta näin jälkikäteen ajateltuna, se on hemmetin mielenkiintoista puuhaa!!! Olen oikeastaan aikamoinen kontrollifriikki. Erään testinkin mukaan olen " Mini Hitler". Jos joku asia sovitaan menemään jollain tietyllä tavalla, niin hitto vie, se tehdään niin eikä mitenkään muulla tavalla. Tilanteen ollessa päällänsä ei enää aleta säätämään mitään. Joten koska olin sopinut morsiusparin kanssa päivän kulun, oli itseasiassa aika helppoa viedä se läpi. Minulla oli kyllä aivan mahtava ja auttavainen bestman apunani, joka teki päivästä (ainakin minulle) todella paljon helpomman (ja opin myös tuona päivänä delegoimisen kauniin taidon!). Nyt ajateltuna koko se stressaaminen johtui vain yksinkertaisesti siitä, etten halunnut tuottaa pettymystä rakkaille ihmisille, hääparille. 

Pientä stressiä (tai no, aika isoakin stressiä) aiheutti myös minun oman kodin hankinta, josta olenkin jo aikaisemmin maininnutkin. Kauppakirjat on siis kirjoitettu, pankissa sovittu asiat ja mikä suurinta; muutto on tehty! Huonekalut ovat paikoillaan uudessa kodissani ja kaapit ovat aika hyvin täyttyneet vanhoista tavaroista. Näin sivuhuomiona täytyy kertoa, että hitto miten paljon sitä tavaraa olikaan! Heitin todella paljon pois ja silti sitä tuntuu edelleen olevan aivan liikaa. Miten ihmeessä sitä onkaan mahtunut kaiken tämän tavaran kanssa siihen pieneen yksiöön? Puolet isompi  kaksio kun tuntuu tulevan aika täyteen vanhoista esineistä... Mutta toisaalta parempi niin. Eipähän tarvitse sännätä ensimäisenä ostamaan uusia huonekaluja ja astioita, kuten monet ensikodin ostajat. Minun tarvitsi vain levittäytyä.... =) 

Nyt voin todeta, että kaikki säätäminen ja kiire on vihdoin ohitse. Eilen alkoi kahden viikon loma ja ainakin tämän päiväisen sään mukaan se tulee olemaan oikein rento ja rauhallinen (ilman ollessa +30 astetta ei yksinkertaisesti jaksa tehdä mitään älyllistä, saatikka fyysistä). Elokuvia, uimista ja jäätelöä, siitä on kesäloma tehty. =) 

Huippua!